2017 Nya Moncler Barn Kläder Serie

Posted by admin 23/11/2017 0 Comment(s)

 

Moncler alliansen 2017/18 höst och vinter barnkläder serie album: Moncler alliansen gynnar 17/18 höst och vinter barn jackor serien, fortsättning av temat för män och kvinnor bär huvudlinjen i serien design, och på denna grund Experimentella höjdpunkter. Det kompletta utbudet av kreativa idéer med eklektisk stil, kläder och kläder för att uppnå ett genombrott i stil och teknik, för ungdomar och småbarn att skapa full av roliga höst- och vinterminnen.


26 september 2017 presenterade Moncler barnklädningsserie i Peking SKP 5F barnklädsel en ny räknare.


Moncler barn 2017-18 höst och vinter barnkläder serien använder en mängd olika material och tyger, blandar mjuk stil och innovativ teknik för att tolka huvudlinjen av extraordinära designteman.

 

Designen av serien Moncler Baby Girl påminner om ett litet tåg i fantasivärlden, hela vägen från kristallens snötäckta berg till norra Europas fall.

 

Bretagne inspiration med bakgrunden som en vinterbild av havet, för att skapa den perfekta barnpojkeutrustningen.

 

Tjejserien Moncler Glacier snö och magisk skog som inspiration, som om man går i skogen, går genom de gröna bladen Tsui torniga träd. Uttryck barnens kärlek till naturen och utomhusaktiviteter.

 

Alliansen kan positivt Moncler Boy serien är att skapa den brittiska stilen och gammaldags charm, ljus färgkombination av färgen på en liten militär officer för att ge kraftig vitalitet.

 

Moncler gynnar Moncler vuxna kläder, utmärkt hantverk och innovativ design i deras barnkläder serie, för barn att få både lekfull och elegant, bekväm och praktisk högkvalitativ design.

Leave a Comment