Den Blå Reverie: Moncler Den Blå Klubben

Posted by admin 05/09/2017 0 Comment(s)

 

Moncler 17/18 hösten och vinterserien THEBLUECLUB fokuserar på användningen av blåtoner, och Moncler populära färg röd och vit är integrerad i dem, tolkning Utan det nya Moncler höst- och vintertypsteget.

 

Denna serie i designen, den huvudsakliga användningen av japanska stickade tyger i ren struktur av ren dubbelkashmir. Genom en snygg och smidig splicingsteknik framhäver den modern designen av den moderna atmosfären, men även fördelarna med två typer av material: både tunn och varm.

 

För att göra kläderna inte den minsta viljan av tyngden, för att skapa bättre komfort, Moncler 2017 hösten och vinterserien BLÅ CLUB efter en serie försök att nå ett högteknologiskt plaggprocess genombrott, japanska tanniner i stället för traditionella down jacket Fabric design koncept, för denna serie för att ge mycket bländande prestanda.

 

Den här serien i Moncler kan vara klassisk fjäderjackdesign, användningen av rullande teknik gjord av lakskikt nylon, det funktionella spelet i största möjliga utsträckning, med både vattentätt och andningsbar effekt.

 

Twill användningen av vattentät nylon, denna serie är en annan del av färgen, tygtexturen i den unika satinluster konsistensen, för hela sportsmodellens stil kompletterar ett spår av elegant temperament.

Leave a Comment