Greg Lauren samarbetar med Moncler - Moncler Collide Collection

Posted by admin 06/12/2017 0 Comment(s)

 

Moncler har lanserat den nya Collide-serien på hösten och vintern 2017-18 med den perfekta kombinationen av varumärkesuppdraget som oupphörligt utforskades av Moncler och den färgglada och kreativa världen av amerikanska samtidskonstnären och designern Greg Lauren.


Inspiderad av de konstnärliga metoder som länge har värderats av Greg Lauren använder Collide-serien den omistebara, oväntade och harmoniska balansen på hantverk för att skapa en perfekt blandning av demontering, segmentering, omorganisation och omarbetning av tanniner. Kombinera med andra material som används för att göra den gamla behandlingen för att skapa en unik fjäderjacka, som visar en unik känsla av känsla rik på berättande. I detta sammanhang har Collide-serien återigen en perfekt tolkning av Moncler alltid insisterat på konstnärlig gränsöverskridande överklagande.


Den 3 mars 2017 slogs alla verk av Collide-serien gemensamt av Moncler och Greg Lauren i Paris.


Greg Lauren är en glamorös målare, skulptör och drömmare. Efter att ha studerat konsten på det prestigefyllda Princeton University började Greg Lauren sin karriär inom modedesign genom att använda mäns kostymer som ett medium för att tolka konst och personligheter och dra ett konstnärligt landskap runt idén för att visa den utomordentliga förmågan att blanda olika estetiska fält och kreativa metoder. På vägen till en starkt resonant konst arbetade Greg Lauren outtröttligt och sökte för att skapa den kraftfulla effekten av symboler. Baserat på denna teori tror Greg Lauren starkt på att både män och kvinnor, garderoben är förankrad i tillhörande och höga idealer, skapade Greg Lauren ett komplett utbud av verk av män och kvinnor. Och Monclers speciella samarbetsserie speglar också sin goda användning av "återvunnet material", en fusion av klassiska element och unika konstnärliga tekniker för kreativa färdigheter.


Greg Lauren fokuserar på ett specifikt årstema och använder sin konst kreativt i ett fristående koncept för modedesign. Moncler har valt ut verk av Maya, Bady och Moka från sin klassiska märkesdesign kombinerat med Greg Laurens unika färskt element för att skapa cirka 200 unika delar för män, kvinnor och neutrala modeller.


"Förmågan att uttrycka tankar, känslor och sinnen genom konstnärlig skapelse har alltid fascinerat mig. Jag har alltid respekterat en mängd olika konstformer och alla konstnärer, oavsett hur de uttrycks. Greg Lauren är först och främst en konstnär men också en Designers som utmanar djärv utforskning av nya språk ", kommenterade Remo Ruffini. "Från början har jag följt och beundrat sitt arbete och utställningen" Förändringar "avslöjar hans sanna personlighet, visar sin enastående förmåga att överlappa konst och konsten att blanda inhop tillsammans. Vi samarbetar den här gången och jag hoppas Monclers klassiska stil kan blandas med andra element, precis som om det skulle vara helt nytt, och det är precis vad vi har uppnått tillsammans - fantastiskt. "


"Allt kretsar kring begreppet" förstörd elegans "och" ofullkomlig perfektion ", förklaras Greg Lauren," och det finns en filosofi om "helt unik och original." "Varje del drar nytta av en mycket kreativ, och den här fusionen möjliggörs av möjligheten till deformation eller deformation av Moncler classic. I min växande familj är anpassad kultur nästan en tro, så det är naturligt att min skapelse, som är allt arbete i Los Angeles De verk som jag har skrivit om vår roll i livet, familjen och den sociala cirkeln. Med modeverk hoppas jag att skapa en helt ny lyxidé som skräddarsys och förmedlar den helt unika ideen, överträffar varumärke koncept och breda trender. "" Jag vill gräva djupare in i frågan om vem vi är och varför vi klär det, "fortsatte Greg Lauren." Jag tycker om att återskapa och tolka klassiska idéer genom konstnärlig konvergens, dekonstruera vad vi tror vi redan vet och ser sålunda på samma sak ur ett annat perspektiv. I detta avseende är välbekant institution av ett nytt språk, men vi kan smidig kommunikation på en känslomässig nivå. "


Collide Limited-serien presenterar en ny klassiker med trefärgstema: klassiskt Moncler röt hett och ljusblått tvåfärgat tema, svart tema och armégrönt tema. Serien faller 2017 registrerade Moncler stora butiker och varuhuset val.

Leave a Comment