Moncler Öppnar Sin Första Butik I Florens

Posted by admin 27/12/2017 0 Comment(s)

 

Moncler, ett italienskt varumärke specialiserat på produktion av lyxdukar, stärker sin närvaro på den italienska marknaden med öppnandet av sin första butik i Florens, nummer 3 Via degli Strozzi, i hjärtat av den toskanska huvudstaden.


Den nya butiken i Florens, som ligger på två nivåer som når en total yta på 328 kvm., Varav 160 är avsedda för försäljning, har tre prestigefyllda montrar två Via degli Strozzi och en under arkaderna i Republiken Square, plats exklusiv florentinsk shopping.


Inuti, utställningslokaler är karakteriserar genom närvaron av dekorativa element såsom grå marmor Carnico för inträde, rökt trä chêne för paneler och ribb tak, och Calacatta vit marmor för golvet i ett fiskbensmönster, i kontrast med detaljer av metall, glas och spegel.


Erbjudandet av boutique innehåller Moncler herr, dam och tillbehör, Moncler Grenoble, samt Moncler Gamme Rouge och Moncler Gamme Bleu.


Moncler, som nyligen publicerade finansiella resultat för de första nio månaderna 2017 med konsoliderade intäkter på 736,8 miljoner euro, har ett globalt distributionsnätverk med 232 butiker, varav 178 mono-märkta butiker och 54 grossistförsäljningar.

Leave a Comment