Moncler 2017-18 höst/vinter Symbol Herr serien

Posted by admin 26/01/2018 0 Comment(s)

 

Moncler 2017-18 höst / vinter kollektion ANVÄNDAR Preppy se college stil för att ombygga amerikanska campusfärgen på 1950-talet och 1960-talet. Det har också ett nationellt mönster från peruanska andes, vilket lägger till exotisk smak för serien.

 

Serie till midnatt blå tungullsmaterial för huvudlinjen, inklusive en rad olika dragkedjor, inklusive alla typer av jackor, kortjacka, bred krage-sjömanjacka och dubbelbröst stor jackajacka. Quiltade jackor är gjorda av ljus nylon för att bilda en polerande effekt, med lång eller ärmlös design. Klipningen och linjerna är fasta och avrundade och prydda med breda fickor och breda sjalar.

 

Moncler Jackor finns i fyra färger: ljus orange, röd, ljusgrå och grön. Tröjorna med olika tjocklek har höga krage och runda halsband, utformade för att integrera peruanskt hantverk med hippiekulturen i början av 1970-talet.


Sedan etableringen av varumärket har det franska flaggelementet löpt igenom kläddesignen. Denna tryckning har graverats med temat för tricolor-flaggan, vilket utgör en unik överlappande effekt. Jungelgröna jackan är särskilt imponerande, med kragen snyggt foder på foderet, vilket ger en unik titt på jackans insida och utsida.

Leave a Comment