Moncler, ett italienskt varumärke från Frankrike, utarbetade en ny generation lyxvarumärken som många har drömt om det.

Posted by admin 16/11/2017 0 Comment(s)

 

Övergången till den årliga försäljningen av brutna miljarder euro markerar internationellt känt lyxmärke, Moncler, ett italienskt varumärke från Frankrike, utarbetade en ny generation lyxvarumärken som många har drömt om det .

 

Moncler grundades 1952 av den franska entreprenören René Ramillon och började som tillverkare av professionella downwearprodukter som skiddrag. Företagets namn är hämtat från förkortningen av Monestier-de-Clermont, en liten stad i Alperna som gav uniformer för det franska olympiska skidlaget. År 2003 förvärvades konkurs Moncler av italiensk entreprenör Remo Ruffini, som nu fungerar som ordförande och koncernchef för företaget.

 

Född i Como, norra Italien Remo Ruffini, på grund av det kalla vädret i hans hemstad, lade ett komplex för Moncler skiwear. Moncler hade blivit ett lokalt kulturfenomen på 1970-talet, och varje tonåring drömde om att ha en sådan skidräkt och vid 14 års ålder bad Remo Ruffini henne att köpa honom den första Moncler.

 

Tidigare Remo Ruffini (nedan) som arbetade i USA, tjänstgjorde sin fars textilföretag, återvände till Italien på 1980-talet och grundade klädmärket New England. År 2000 sålde han sitt eget varumärke och började som kreativ rådgivare till två varumärke holdingbolag Moncler och Frette.

 

År 2003 beslutade Remo Ruffini att förvärva Moncler, en "värld av krig", i hopp om att ta tillbaka den till sin blomsträddningstid. Vid den tidpunkten hade varumärkesproduktionsbasen flyttats till Madagaskar och produktkvaliteten hade minskat snabbt. Före och efter jämförelsen av förvärv, år 2010 omsatte 62 miljoner US-dollar, 2010 till 368 miljoner.

 

Ruffini sparade inte bara Moncler, utan också gjort det till ett internationellt standardkomplex med mer än 200 butiker över hela världen, samtidigt som det europeiska märkets känsla av premium bidrar till den amerikanska trenden och affärsfilosofin.

 

När det gäller blandningen av italiensk och amerikansk kultur inom Moncler-varumärket, säger Remo Ruffini fram tanken att "det viktigaste är att inte glömma dina rötter, men samtidigt omfamna alltid en ny kultur med ett öga för framtiden så att du kan få det kreativitet och motivation. "

 

Nyligen har Moncler vunnit WWD Honor for Best Performing Company (Large Cap) -priset av WWD, den amerikanska modeaffärsmediet. I en exklusiv intervju med WWD informerade Remo Ruffini flera viktiga vattendomen i företagets utveckling sedan han tog över Moncler 2003:

 

Remo Ruffini förvärvade Moncler under de första åren som en "grundbaserad process". I detta skede är han viktigast att den övergripande bilden av produkter och företag ska uppgradera, produktionscentret flyttas till Veneto, Italien, från alla aspekter av omstruktureringen av varumärket. "Mitt mål var då att flytta Moncler ut från sportskläderbutiken och till en helt annan kanal." Och nästa sak att göra är att ändra tankesättet för konsumenter, sade Remo Ruffini, som började med grossist- och inhemska företag. Till den internationella detaljhandeln är det ett stort steg framåt. 2007 öppnade Moncler sin första fysiska butik, ett mycket viktigt steg, vilket innebär en helt ny mekanism.

 

Framgångsrik lista över Moncler är en storskalig utveckling av internationella marknader, början på global synlighet. (Se "underbara" relaterade rapporter: Moncler bli av med redundanta varumärken, ljusmarknad) Remo Ruffini individer i Moncler IPO och IPO planeringsprocessen spelar en avgörande roll. Han anser att investeringsfonden för private equity-fondet bara tre till fem år att dra sig tillbaka, om Moncler vill få långvarigt ekonomiskt stöd, måste du ta en lista över den här vägen. Självklart väljer du tidpunkten för marknaden är inte ivriga för framgång, för att möta aktieägarnas förväntningar.

 

Moncler var framgångsrikt noterat i Milano i slutet av 2013 efter att marknaden misslyckades med att släppa marknaden 2011. Som en följd av den oöverträffade marknadsreaktionen nådde IPO-abonnemang så småningom 31 gånger av omsättningen, överträffade den europeiska kapitalmarknadens slutet av året Lyxvaror IPO (mer än Ferragamo 344 miljoner euro finansieringsskala). Sedan dess har Monclers aktiekurs svängt länge och den nuvarande marknadsvärdet uppgår till 6,3 miljarder euro i år, eftersom resultatet har visat en styrka över majoriteten av industrins lyxvarumärken och aktiekursen har stigit till historiska höjder.

 

Remo Ruffini sa att marknaden erbjuder ett mycket bredare stadium för Moncler. I år sammanföll med tio årsdagen av hans förvärv av företaget, efter att noteringen av Moncler har helt annorlunda än den tiden, har blivit en riktig industrigigants axel för att axla lyxbolaget.

 

Första halvåret i år ökade Moncler-försäljningen med 18% till 407,6 miljoner euro, nettoresultatet ökade med 25% till 41,8 miljoner euro, vilket innebar en rekord i 14 på varandra följande kvartaler sedan marknaden 2013 för att uppnå dubbelsiffriga försäljningsökningar, kanalerna och marknadsutveckling går hand

Leave a Comment