Moncler Gamme Bleu Höstvintersamling 2017 2018: Thom Brownes skräddarsydda bergsklättrare

Posted by admin 30/09/2017 0 Comment(s)

 

Han paraderade på catwalks i Milano Fashion Man hösten vintern Moncler 2017 2018 Gamme Bleu, som är tema klättring och vandring.

 

Han paraderade på catwalks i Milano Fashion höst-vinterkollektion 2017 2018 Moncler Gamme Bleu, som är tema klättring och vandring, kombinerar expertis sportjackor med skräddarsydd känslighet Thom Browne. Att framhäva konceptet, de flesta av plaggen är tillverkade av tyger som använder speciella tekniker och detaljer som skildrar rep och karbiner.

 

Man tänker på att spela överlappande volymer. Samlingen omfattar ledare från klassiskt snitt i den unika stilen av Thom Browne, såsom sportjackor, Peacoat, Chesterfield, trenchcoats, uddar, koftor, pikétröjor, byxor och shorts, och inspirerade modeller bergsklättring som overaller och huvudena i överdimensionerade bombplan Handgjorda stickade kläder. Anledningen av noder och linor upprepas på alla material: ull plagg på jackard bouclé, på inlays i päls eller i stickat, de tryckta ull, nylon, paljetter och gummi.

 

Den klassiska Harris Tweed, ripstop och andra tekniska tyger blandas med mer skräddar smak garn: ull flanell, kashmir, Shetland, tweed, Donegal. Och slutligen, fyll insamlingen av manchester, fiskbens Mackintosh och kavalleri twill. En komplett samling, indelade i tre grupper: röd / vit / blå, blå, gul, vit och grå, och ju mer formell grupp, svart slips.

 

Tillbehören bestäms i sitt utseende som en anledning till strängar: läder kängor, skyddsglasögon, sticka mössor med päls svansar och ryggsäckar tyg kopplad till samlingen.

Leave a Comment