Moncler Herr JEANBART, Dam VAULOGETT och PAEONIA Test

Posted by admin 28/11/2017 0 Comment(s)

 

Fler och fler kändisar gillar att bära Moncler dessa två år, som Olivia palermo, Beckham, Faye Wong. Moncler verkar ha blivit en symbol på vintern, (jag bär mycket elegant, sätta på jag är mycket rik, sätta på mig mycket låg nyckeln ).


Blogger åka till Paris i sommar för att komma ikapp (hacka) Vik (hand) säsongen, tillsammans med de små partners i de tre Moncler, att komma ikapp med den senaste zero-day, tillsammans för att göra en Moncler utvärdering.


Tre är: Herr JEANBART, Dam VAULOGETT och PAEONIA


Utvärdering ①: Moncler Herr JEANBART


Den första är Herr JEANBART, är detta en klassisk serie, är uppkomsten av utseendet mycket enkla klassiska, inte alltför komplicerad konstruktion, men också i linje med male estetiska, är priset EU795.


Att köpa detta pojkvännen, men också överväga honom oftast upptagen, inte alltför mycket tid att ta kläder och denna dagliga vilda är inte lätt att göra misstag (trycket av axelremmen kan ses, den totala mycket fluffiga Q skal)


Den Moncler JEANBART är mycket karakteristisk, nästan varje klädesplagg på vänster arm har en liten logo kort, är över en mycket tredimensionell broderier, Boy vän detta är inget undantag.


Logo är en kombination av bokstaven M och en tupp, är den franska nationalfågel en tupp och Moncler är också den tidigaste Monestier-de-Clermont akronym, en liten stad nära Grenoble, Frankrike.


I botten innehåller hatten också en dragkedja, öppnad för att ta bort hatten, dragkedjan har också "M kyckling" -logotypen.


Moncler Down Jacket Sammetsfyllnadsvolymen är väldigt hög, så ta bort hatten, halsen blir väldigt speciell, det finns två lager inuti och ute, mer varm och mjuk.


Manschetter och underkroppsring är också användningen av elastisk ribbduk. Praktiska dagliga aktiviteter kommer inte att vara perfunktoriska.


Jacka inne, den övre delen av centrala Moncler Logo stor, det finns en röd och blå duk hängande kläder, rött och blått är färgerna i den franska flaggan. Bredvid en liten fyrkantig storlek standard, oftast i butiken om du vill prova kläder lätt att se.


Boy vän klädsel är 3 varv, men också de flesta män bär kod varv i Europa är särskilt utsatta för lagerhållning, Blogger sprang i Tyskland före flera butiker, bedövade kod som ska säljas ut.


En bra dunjacka, men beror också på innehållet i kläderinnehåll. Monclers pris, främst i materialet eller dyrt.


Moncler intern laddning är mycket värdefull gåsdun, gåsdun anka än den ursprungliga avkastning är mycket lägre, den mest värdefulla gåsdun Moncler - nacken ner till bröstet mellan håret, denna del brukar vanligtvis bubbla i vattnet, förutom att värma även mer vattentät.


Blogger specifikt tittade på detta utvärdering av de tre är 90% gåsdun, 10% fjädrar, inte konstigt Boy Vän nämnda övre kropp är särskilt varma ~ utomhus överkroppen är varmt, underkroppen är kall. Emellertid har vintern alltid varit att bära tjocka Cashmere Qiuku hans korta avsnitt inget problem.


Silver Logo Moncler NFC standard, från den officiella hemsidan för att ladda ner inspektionsprogrammet för att skanna silver kan skilja sant och falskt.


Dock är den här klänningen också utformat lite strömlinjeformad, den totala yttre bara två fickor. Insidan två "fickor" var falska och pojkvän kontrolleras det på sin mobiltelefon medan utomhus.


Sammanfattning: Boy vän Denna övergripande bloggare att spela 95 poäng, är uppkomsten av värmen går bra, inte bära hårt slitage, tyget känns särskilt hala hudvänlig Nackdelen är att för få fickor, kroppen bara två utanför fickan. , korta ben blir lite kalla.


Många män börjar den första Moncler, är den klassiska serien. Denna bloggare, ofta klädd som Jackie Ma, hjälper dig också att ta reda på, en del av en fyllig och personlig, priset på 5000 +. (Boy vän som hatt bort och denna form är nästan densamma)


Utvärdering ②: Moncler Dam VAULOGETT


Bo främst mätte andra är själv bära VAULOGETT serien, före detta stjärna har många stjärnor, damer har denna blå Olivia palermo stycke med snäva leggings gymnastikskor, den ursprungliga dunjacka kan vara så snygg ~


Yang Wang tog också flygplatsens lastkonung bära den här svarta debuten på flygplatsen.


Priset är 995 euro. Det finns två färger svart och mörkgrön, känner vintern inte vill för mörk tråkig, så valde mörkgrön ~

 

Innan vi går till New York, att bära denna pjäs att ta kjolen friluftsliv är inte kallt, men kjolen lite vind. Kläder på både fickan är också mycket användbar, Blogger till vänster två mobila plus pass, rätt plånbok plus laddning Bao hörlurar, inte direkt ryggsäck ~


Nedom den genomsnittliga självodlingen är promenaden fortfarande mycket dynamisk ~


Även om den övre hatten inte är som en pojkvän som kan demonteras, men båda sidorna med ett infällbart elastiskt elastiskt band,

 

Efter att ha klädd det, svalar den kalla vintern huvudet och blockerar inte ansiktet som gåsens ärtskytte.

 

Utsidan av kjolen är ull, insidan är gjord av polyesterfiberpaket, även om du ofta rör kroppen kommer inte att pilla, detaljerna är på plats (men den här kjolen kan inte demonteras)

 

Dragkedja används också med dubbelsidig design, kan separeras från topp till botten, kan vintern också öppnas under dragkedjaens konkava och konvexa form ~

 

Storleksstandard inne i kläderna finns fortfarande i vänster axelposition, jag köpte 0 meter dunjackan.

 

För övrigt sätta Moncler-storlekstabell, är 0 meter omvandling XS, men detta är inte den minsta, Moncler FeMen är från 00 meter (XXS) till 5 meter (XXL) har, nästan alla typer av kropp kan bära ~

 

Inuti jackans vänstra sida finns det en sys "cartoon duck cartoons" inuti jackan (de andra två har också, men clerken sade att inte alla kläder har) Innehållet är förmodligen bara "gås" och säger att det är lätt att rengöra, Allmänt varmt vatten kan, om du inte vill tvätta dig själv kan också hitta en professionell kemtvätt kan vara ~

 

Vid sidan av vattenmärket finns också en logotyp: Torka inte, kan inte strykas, PCE-kemtvätt, mild tvättning, separat omvänd tvätt mm. Faktum är mer uppmärksamhet vid standardvattennivån, du kan Undvik att händelsen "bleka Chanel" upprepar sig själv.

 

Blogger hittade vattenmärket också dolt under en liten väska, bara för att kunna tvätta sig i märket, alla detaljer ~ (men den här gången är det bara två kvinnomodeller, Pojkvän den delen och ingen väska)

 

Slutligen fann bloggaren att den ursprungliga fickan också var gömd i en liten påse med spänne, har inte hittats förrän ~ (plötsligt överraskning) ..

 

Sammanfattning: Blogger på egen hand denna övergripande tillfredsställelse, även om kjolen lite uttråkad men fortfarande mycket värde, alla slags detaljer är mycket bra poäng, efter den kalla vintern, behöver inte längre oroa sig för att dunjackan var uppblåst ~


Blogger övre del av den här valda butiken har ännu inte lager, men för att hjälpa Fan vänner att välja en mycket liknande Moncler, är mörkgrön, pris € 747, fan vänner som gillar att klicka på bilden för att köpa


Faktum är att vinter ha på sig lång dunjacka varmare, det har sålts bra, midjedesignen är inte varm uppblåst, dunjackan kan också ha en känsla av mode, priset på € 749.

 

Utvärdering ③: Moncler Dam PAEONIA


Bo talade främst om den sista, är följeslagaren Song köpt PAEONIA-serien, var Paris butikskärmen är 2017 hösten och vintern serien MOONRAY tema, så alla typer av rymdflygplan astronauter.

 

Sången köpte också detta mycket i linje med "astronaut" sans för synen, den här gången hade hon på sig i New York. Ljusrosa, i vintergatan kan publiken se en överblick. Sång underkroppen är med en tight klänning, det övergripande utseendet kommer inte att uppblåsa ~ priset är 1100 euro.

 

Baksidan ser ut som den grundläggande modellen av pojkvän, snygg kort stycke ser Meng Meng, som en superman bröd ~

 

Detta puffade bröd är också speciell eld i två år, den här korta paragrafen kan också visa Messenger Bag.

 

Efter allt hatt spännet är så ↓ halsduk inte bära.

 

Det finns också klassiska duckling-serier till vänster nedan, bredvid tvätten under etiketten kan du också se en liten väska. (Moncler, dock inte alla komiska mönster har dunjacka)

 

Faktum är att efter köp av Moncler dunjacka skickas till en matchande dammsuga och kappa hängare, (utvärdering av de tre har, Blogger sist återförening prata om detta ~)

 

Dammsuga genom utsidan av det lilla fönstret direkt för att se inuti, om det finns många delar av Moncler, kan du enkelt skilja mellan stilar ~ (precis utformad för lågprofil visa upp den rika vallgraven som designar)

 

Dammpåse upp och ner på den mörka knappens design är också mycket lätt att lagra, toppen av det runda hålet i veckan efter att hängaren kan stränga i det förflutna.

 

Skicka en snabb "knäböjning för att få perforeringstutorial" ----- från Blogger-partner Song.

 

Efter fallet av varje bit är så här ↓, varken platsen eller kläderna krossade, detaljerna på platsen är på plats ~

 

Sammanfattning: Denna rosa Blogger och partners är särskilt förtjust i rosa själv är särskilt sårbar för slutsåld, sa Song i september denna gång tillbaka till Harbin det här har varit slut i lager.


Vi köpte förut, för i juli är den nya stilen också mer än storleken på hela, snygga modeller på vintern kommer definitivt att vara slutsålda.


Sångrosa Detta har varit en populär explosion, även i Paris, super svår att köpa. Blogger har tagit med dig en mycket liknande svartmodell, nästan samma stil, poke karta att köpa, priset €6454

Leave a Comment