Moncler och moncler-jackor.com arbetar tillsammans för att presentera speciella föremål

Posted by admin 31/10/2017 1 Comment(s)

 

Moncler gick ihop med moncler-jackor.com för att starta 2017 hösten / vinterspecialen, som kommer att vara tillgänglig uteslutande den 11 november genom dennes online-modebutik. Moncler, med sin enastående design, unik stil och innovativa tyger, har etablerat ledande standarder inom industrin genom att injicera distinkt mode i högpresterande produkter.


Den här säsongen samarbetade varumärket med monclersaletu.com för att starta en neutral dunjacka. I både mode estetisk fantasi, djärv kommer att förlora en kontrast och ljuseffekt, enda arm sida med iögonfallande logotyper, är ärmar främsta industrin vind blixtlås på detaljerna. Detta unika objekt med begränsad upplaga kommer utan tvekan att vara ett måste för hösten / vintern.


Förutom partnerskapet kommer monclersaletu.com även att sälja en serie Moncler nuvarande representativa lager för att visa ett genombrott i varumärkets klassiska design. Höjdpunkterna inkluderar: högglanseffekt, lös profil och märkeslogo detaljer. Den lika begränsade försäljningen av de enskilda produkterna speglar perfekt Moncler-stilen, varför märken är så populära hos världens högklassiga människor.


"Vi är glada att arbeta med Moncler för att utveckla detta speciella projekt, som kombinerar kompetensen hos båda varumärkena och tolkar den nya lyxen och estetiken", säger Mario Eimuth, verkställande ordförande för moncler-jackor.com.

1 Comment(s)

Emma Kozan:
11/11/2017, 10:24:56 PM
Reply

Är jackorna kopior? Företaget Moncler-jackor ger inte ett seriöst intryck med utebliven respons & förbehållet sig inte till de uppgifter som finns på hemsidan. Tyvärr riktigt usel service. Kommer inte att rekommendera någon att handla på Moncler-jackor.com. /Emma Har gjort antalet försök till kontakt utan någon framgång

Leave a Comment