MONCLER första butik i Kazakstan öppnade

Posted by admin 04/11/2017 0 Comment(s)


Moncler meddelade nyligen sin första butik i Almaty, Kazakstan. Som en viktig milstolpe i varumärkets detaljhandelsutvecklingsplan syftar flytten till att främja Monclers verksamhet i världens stora städer och avancerade skidorter och lägga en solid grund för varumärkessucces.


Almaty, enstaka butik täcker ett område på 170 kvadratmeter, säljer alla Moncler Herr och Dam samt Moncler Grenoble högteknologiska och bergsklädselskläder, Moncler Enfant barnkläderserie, Moncler Gamme Bleu och Moncler Gamme Rouge-serien och andra produkter serien.


Den nya affären är baserad på varumärkets konsekventa stil och ligger i det lyxiga shoppingmärket Esentai köpcentrum i Almaty, som är dekorerat med ett stort fönster för besökare.


Butiker använder Grigio Carnico grå rutig platta och Calacatta vit marmor marmor, rökt ek, kontrast match display område av metalldetaljer, glas och speglar, många designelement att lagra presenterar eleganta dekorativa estetiska känslan av atmosfären och skapa en varm vänlig shopping miljö.

Leave a Comment